Induction Furnace

Description

Produsen dan Supplier Pabrik Tungku Kualitas Tinggi Pabrik Tungku Kualitas Tinggi di Cina.

specifications

Yen induksi pawon
kualitas tungku induksi
dhuwur efisiensi tungku listrik
nyawiji macem-macem logam
hemat energi

1. Generasi anyar efek hemat energi saka tungku induksi IF duwe pengaruh cilik saka kekuwatan, leleh efisiensi dhuwur, keseragaman suhu, ilang oksidasi cilik, gampang dikontrol, efek isolasi termal iku apik lan sapanunggalane. Yen sistem kontrol tungku induksi nggunakake teori konversi daya AC-DC sing dikontrol silikon, kontrol non-relay digital, kanthi reliabilitas sing dhuwur lan frekuensi operasi anti-jamming frekuensi tinggi kanthi pelacakan otomatis, proses kerja tanpa intervensi manungsa, kanthi otomatis cocog karo beban lan kekuwatan Kanthi arus listrik, voltase, fase kekurangan, kemampuan proteksi tekanan banyu ora cukup sing ngidini kegagalan piranti nalika operasi ora bakal ngrusak komponen, nyuda panggunaan biaya peralatan lan perawatan. Kanthi panas sing nyusup, leleh, nyenyet, perawatan panas, sinter, kayata ndhukung panggunaan kristal tunggal. Bisa nambah sistem umpan balik suhu, komposisi sistem penyesuaian otomatis loop tertutup: nambah suhu pamisahan sing dipasang ing mesin, kanggo entuk mung ngirim suhu penempaan stasiun workpiece sing mumpuni. Tambahan antarmuka khusus, nampa PLC utawa "antarmuka mesin-mesin", kontrol mesin industri lan sistem pemanas kanggo entuk kontrol cerdas, ditambah karo instrumen kontrol suhu cerdas kanggo kontrol suhu presisi implementasi peleburan.

2. induksi tungku kasusun saka:
Kothak listrik, kabinet kapasitor, awak pawon (aluminium utawa baja), mesin (hidrolik) Pour instalasi pemanas, distributor banyu, jamur kincir (grafit, kincir besi, kabel dingin), konektor Tembaga

3. ndhukung peralatan pilihan:
Menyang baris transformer, papan adol tegangan dhuwur, sistem pendingin banyu, ngganti saklar tungku, alat bantu kebocoran tungku, lining piranti lentur

Kaping Nilai

KG

10-50

100

150

250

350

500

750

1000

1500

2000

3000

5000

daya dirating

KW

50

100

100

130

180

250

450

600

1000

1250

1500

2500

voltase input

V

380

380

380

380

380

380

380

380-2

380-2

380-2

380-2

660-2

Kapasitas transformator

KVA

60

120

120

150

200

315

500

800

1500

1800

2000

3500

Tegangan metu

V

750

750

750

750

750

750

1500

2500

2500

2500

2500

3500

Frekuensi output

KHZ

2.5

1

1

1

1

1

1

0.8

0.8

0.7

0.7

0.5

Wektu leleh

min

20-60

20-60

30-70

30-70

30-70

30-70

40-80

50-90

50-90

50-90

60-100

60-100

Konsumsi daya (baja)

Kw.h / T

900

850

850

800

750

700

650

620

600

580

570

560

Konsumsi daya (wesi besi)

Kw.h / T

850

800

800

750

700

650

630

610

580

570

560

550

Konsumsi daya (tembaga)

Kw.h / T

500

500

500

490

480

480

400

390

380

360

330

310

Konsumsi daya (aluminium)

Kw.h / T

780

750

750

710

670

620

600

570

540

520

500

500

cooling Water

T / h

3

5

5

7

8

10

15

18

25

28

35

43