Induksi Brazing Coils

Description

Gulungan induksi Brazing for electric induction magnetic brazing heater, system, machine and induction soldering machine, furnace brass induction, etc.

Ora ketompo apa ukuran, ukuran, utawa gaya induksi coil sampeyan kudu, kita bisa mbantu sampeyan! Iki mung sawetara saka ratusan desain kumparan sing kita kerjo. Gulungan pancake, gulungan heliks, gulungan konsentrator ... gerbang persegi, bunder lan persegi panjang ... Ganti siji, giliran lima, loro-belahan ... ing 0.10 "ID liwat 5 'ID ... kanggo pamanasan internal utawa jaba. Apa wae syarat sampeyan, ngirimake gambar lan spesifikasi kanggo petik mlebu. Yen sampeyan dadi panas kanggo induksi pemanasan, kirimi bagian kanggo evaluasi gratis.
Iku koil induksi sing dipuji dening piranti sing bener sing asring banget nemtokake sukses utawa kegagalan sistem kabeh.

induction-heating-coils

Induksi Pemasangan Pemasangan Induksi

Pabrikat saka tembaga utawa plat tembaga sing konduktif banget, desain koil induksi dipengaruhi dening aplikasi, pilihan frekuensi, Kapadhetan daya lan wektu panas. Tujuan koil induksi yaiku kanggo nggawe pola fluks magnetik kanggo ngasilake dalan sing saiki ing potongan kerja kanggo ngetokake panas ing area perakitan kasebut.

 

The Koil induksi kudu dipanggonke kanthi bener ing pasinahe supaya bisa dadi panas. Lintasan udara utawa kopling ing antarane potongan kerja lan bagian saka kumparan kudu diminimalake kanthi alasan efisiensi. Desain kacipetan khas 0.125 inch (3.175 mm) kanggo 0.250 inch (6.350 mm) cukup kanggo brazing karo koil heliks.

Werna irregular sing mbutuhake kothak tambahan sing mbutuhake daya tambahan kanggo ngatasi efisiensi kopling sing kurang. Kasus iki kalebu kahanan ing ngendi koil bunder kanthi celah udara gedhe utawa koil non-encircling sing dibutuhake kanggo ngakses wilayah sing kaku.

Area sing bakal dipanasake nemtokake dawa kumparan induksi. An induksi coil sing cendhak banget bakal mbutuhake wektu panas sing luwih suwe kanggo ngidini panas, kanthi konduksi, kanggo nutupi wilayah kasebut. An induksi pemanas induksi sing banget jembar bakal ngukur logam luwih saka sing perlu, lan mulane dadi kurang efisien. HLQ Induction Heating Machine Co. nduwe desain khusus induktor kanggo pemanasan lokal, lan kumparan sing panas kanthi efisien tanpa nyakup potongan kerja.

induksi_suwalik_coil_design

Induksi Pemanasan Induksi dan Desain Dasar

 

induksi pemanas induksi