DW-HF-60kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
    1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.
    2. Bobot entheng, mung 70-110KG.
    3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
    4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.
    5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi powertarting digital sing tepat banget bisa nambah stabilitas Heating lan Brazing.
Spesifikasi:
model DW-HF-60KW
Masuki daya kekuwatan 3X380V, 50-60HZ
Maksimal daya maksimal 60KVA
Frekuensi osilasi 30K-80KHZ
Input daya max 66KVA
Ndhuwur banyu udhara 0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current 20-120A
Daur ulang tugas 100% 30 ° C
bobot 90KG
Cubage Komputer host 650X285X610mm
Ekstensi 510X285X430mm
Panjang kabel 2m