DW-HF-35kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:

1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.

2. Bobot entheng, mung 50-70KG.

3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.

5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi daya digital sing tepat banget diwiwiti kanthi stabilitas Pemanasan lan Brazing.

Spesifikasi:

model DW-HF-35KW
Masuki daya kekuwatan 3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal 35KVA
Frekuensi osilasi 30K-80KHZ
Input daya max 35KVA
Ndhuwur banyu udhara 0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current 10-70A
Daur ulang tugas 100% 30 ° C
bobot 70KG
Cubage Komputer host 550X240X485mm
Ekstensi 470X265X440mm
Panjang kabel> 2m