DW-HF-160KW Induction Heating Machine

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
1. 100% duty sycle, kerja tetep diijini ing output daya maksimal.
2. Bobot ringan, 50-160KG mung.
3. Status daya konstan saiki utawa status kekuwatan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
4. Nampilake daya pemanasan lan pemanasan frekuensi lan oscillating.
5. Circuit otomatis kompensasi frekuensi modulasi lan frekuensi, fungsi digital dhuwur persis daya miwiti ningkatake banget Pemanas lan Brazing stabilitas.
Spesifikasi:
model

DW-HF-160kw

voltase input

380V ± 10%, telung fase, 50 utawa 60Hz

Range voltase input

320-420V

Daya maksimal input

160kw

Daur ulang tugas

100%

Mode kontrol output

Kontrol saiki tetep

Frekuensi osilasi output

20-80KHz

Resistance matching pilih

1__4select utawa non-luwes

Kalor panas

100-1260A

Dawa kabel saka generator daya menyang trafo

2 meter

Fungsi wektu

Saka DW-HF-160kw

Tetep ngowahi saiki

100-1260A

wektu panas

0.1-99.9 detik

Nggawe wektu

0.1-99.9 detik

bobot Generator

80KG

Transformator HF

75KG

ukuran Generator

640x350x560

Transformator HF

820x350x460

Ndhelikake tekanan banyu

> 0.2MPa

Temp banyu adhem. <40 ℃ (104 ° F)

Flux banyu adhem> 100L / mnt