DW-HF-15kw Induction Heating Equipment

Description

Peralatan pemasok induksi paling dhuwur manufaktur lan pemasok kanggo proses brazing induksi, leleh logam, induksi panas mbentuk, forge, panas panas welding perawatan, induksi shrink fitting lan proses hardening permukaan, etc.

Karakteristik utama:

    1. modul MOSFET lan EUPEC IGBT lan teknologi terbalik saka generasi kaping pisanan digunakake.
    2. Struktur sing gampang lan bobot entheng lan gampang diopeni.
    3. Sederhana dioperasikake, sawetara menit cukup kanggo sinau.
    4. Gampang dipasang, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget.
    5. kaluwihan model kanthi wektu otomatis, tenaga lan wektu operasi periode panasan lan periode udan
         bisa diretas kanthi otomatis, kanggo nyadari kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch
         kanggo nambah repeatability.
    6. Model sing dipisahake dirancang supaya cocog karo sawetara kasus sing reged.
Spesifikasi:
model DW-HF-15KW
Masuki daya kekuwatan Sinyal phase 220V 50-60HZ
 Maksimal daya maksimal
15KVA
Daur ulang tugas 80% 30 ° C
Cubage  Komputer host 495x240x485mm
 Ekstensi
bobot 45kg
Panjang kabel  2-6 (Meter)
Frekuensi osilasi 30-80KHZ

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-catalogue.pdf" judhul = "katalog pemanasan induksi"]