DW-HF-120kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen pemanasan induksi paling dhuwur ing pabrikan lan pemasok kanggo proses brazing induksi, leleh industri logam, induksi forge, PWHT, welding preheat induksi, shrink fittings, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
    1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.
    2. Bobot entheng, mung 50-160KG.
    3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
    4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.
    5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi powertarting digital sing tepat banget bisa nambah stabilitas Heating lan Brazing.
Spesifikasi:
model DW-HF-120KW
Masuki daya kekuwatan 3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal 120KVA
Frekuensi osilasi 30K-80KHZ
Input daya max 130KVA
Ndhuwur banyu udhara 0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current 30-160A
Daur ulang tugas 100% 30 ° C
bobot 135KG
Cubage Komputer host 650X350X560mm
Ekstensi 700X350X460mm
Panjang kabel 2m

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-Brochure.pdf"]