Majelis Cam Baja Hardening induksi

Description

Majelis Cam Baja Hardening induksi

Tujuan: Induksi hardening keliling cam ”rakitan cam baja kenthel

Bahan: ¼ ”rak baja cam kenthel kanthi macem-macem géomètri

Suhu: 1650 ºF (900 ° C)

Frekuensi: 177 kHz

Wear

DW-UHF-10kW sistem pemanas induksi, dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot siji kapasitor 1.0µF lan koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki

proses

Koil heliks loro-lorone digunakake kanggo dadi panas kamera. Wektu panase beda-beda gumantung saka 120-150 detik. Sawise dadi panas, bagean-bagean kasebut mati ing banyu.

Hasil / Keuntungan

Induksi Hardening permukaan njaba cam kanthi induksi nyebabake:
• dadi panas seragam kanggo asil seragam
• siji koil bisa digunakake kanggo macem-macem géomètri
• asil sing konsisten saka potongan

Ana ewonan sukses banget mesin pengerasan induksi sing ngasilake jutaan bagean sing diwenehake menyang macem-macem segmen industri. Antarane komponen sing rutin nindakake pengerasan induksi (IH) yaiku bagean kayata camshaf, crankshafts, gir, sprockets, shafts transmisi, kancing bola, pin, rak bergigi, spindel roda, balapan bantalan, pengikat, alat kerja, sepatu trek kanggo bumi- mesin obah - dhaptar intine tanpa wates. Contone, Gambar nuduhake macem-macem géomètri sing induksi rutin dadi hard.