Al Melting Furnace with Induction

Kategori: , , Tags: , , , , , , , ,

Description

Kelompok Qualtiy Al Melting Dhuwur kanthi induksi alumunium lebur lan casting, tungku induksi Al tungku, smelter aluminium induksi, oven lebur Al, tungku alumunium lebur

AKaluwihan elektromagnetik Al Melting Furnace kanthi induksi:

1, nyimpen energi lan ngurangi suhu lingkungan

Workshop tungku diesel asli tentang polusi, nanging uga pipa knalpot tambahan, ing jero lan njaba tungku panas nduweni sebaran gedhe ing lokakarya, sing nyebabake lokakarya suhu dhuwur. Mulane kondhisi pawon asli, sing paling bisa lolos menyang udhara, ana mundhut konduksi panas, produksi konsumsi daya gedhe, nambah biaya produksi. Ing wektu sing padha, suhu sekitar mundhak. Proses pemanasan induksi elektromagnetik, elektro pemanasan liwat pemanasan medan magnet, kanggo ngurangi mundhake konduksi panas, pemanasan cepet, leleh kanthi cepet, saingga ngurangi konsumsi energi. Ngurangi konsumsi listrik. Sakwise comparison test lan modifikasi eksperimental, efek daya simpenan yaiku 20% -40%.

2, pemanasan kanthi cepet, kontrol suhu akurat nyata-wektu

Cara pemanasan induksi elektromagnetik yaiku liwat garis medan magnet sing nggawe pemanasan kanthi cepet kanthi cepet, kanthi cepet Aluminium Alloy leleh. Kontrol suhu punika nyata-wektu lan akurat, sing mbenakake kualitas produk lan nambah efisiensi produksi!

3 lan umur dawa layanan, pangopènan prasaja

Cara pemanasan tungku listrik tradisional yaiku nggunakake pemanasan kabel perlawanan, kawat tahan tekanan di lingkungan suhu tinggi, kayadene oksidasi bakal ngurangi umur layanan, biaya perawatan dhuwur. Koil pemanasan elektromagnetik digawe saka bahan insulasi lan kawat suhu sing dhuwur, saengga urip layanan dawa lan tanpa pangopènan.

4, daya

Pemanasan induksi elektromagnetik kanthi pangembangan lan kadewasan teknologi, proses produksi lan teknologi komponen, piranti lunak, kaya proteksi sing dipercaya saka daya saiki bisa 2-200KW.

5, aman

Model sarana nggunakake pemanasan induksi elektromagnetik, sing bisa nyuda suhu permukaan mesin, lan awak manungsa bisa diremukake kanthi aman, supaya bisa nyebabake kacilakan lan pembakaran kacilakan sing disebabake dening mode pemanasan tradisional lan nglindhungi safety produksi. saka karyawan.

fitur

1 hemat energi lan perlindungan lingkungan, piranti listrik IGBT Jerman, reliabilitas dhuwur, operasi stabil lan biaya perawatan sing murah.

2) frekuensi saka pelacakan daur ulang phase phase sing dikunci, kanthi otomatis pencocokan beban otomatis.

3 daya kontrol kendali jarak, kanggo nyegah owah-owahan suhu sing disebabake daya mudhun.

4) liwat tegangan, miturut voltase, lack phase, liwat saiki, liwat proteksi panas, tampilan nyata paramèter, diagnosa fault lan weker; bocor otomatis bocor, mateni sumber daya lan tampilan wektu nyata.

5) Sistem kontrol pemanasan PID, temperatur panas seragam, nyegah mabur suhu aluminium molten, komponen logam sing ora koyone nyebabake kaseimbangan produk.

Kontrol suhu digital 6 (LED), ngukur lan ngontrol akurasi suhu nganti 3 derajat celcius, kualitas sup aluminium apik, temperatur lebur cepet kanthi cepet, suhu tungku gampang dikontrol, efisiensi produksi dhuwur;

7) struktur integral saka serat mullite polycrystalline saka tungku, volume cilik, properti insinyur sing enak, konsumsi energi sing rendah, efisiensi dhuwur, temperatur ing dhuwur 1200, umur urip;

8. Operasi prasaja lan daya bisa diatur karo karya;

9 (100%) durasi muat, daya maksimal, kanggo njamin operasi jam 24.

Kapasitas leleh kompor lebur induksi SMJD: 

 

Koleksi input Power Kapasitas leleh Max Suhu
baja, stainless steel tembaga, emas, perak (kethokan, slag) aluminium, aluminium alloy,

Aluminium scrap, Aluminium slag, pop can

1800 ℃
SMJD-463 60 KW 200 KG 500 KG 200 KG
SMJD-480 60 KW 150 KG 500 KG 150 KG
SMJD-580 80 KW 200 KG 600 KG 200 KG
SMJD-600 60 KW 230 KG 560 KG 230 KG
SMJD-900 120 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-905 80 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-1250 80 KW 400 KG 1200 KG 400 KG
SMJD-1250 120 KW 450 KG 1350 KG 450 KG
SMJD-1500 120 KW 500 KG 1500 KG 500 KG
SMJD-1550 120 KW 520 KG 1560 KG 520 KG
SMJD-1700 160KW 600 KG 1700 KG 600 KG
SMJD-2300 160KW 800 KG 2000 KG 800 KG
SMJD-3100 200KW 1200 KG 3000 KG 1200 KG

Aluminium Scraps Recycling Melting Process

Parameter tungku indhustri indhustri SMJD

Aluminium, Tembaga, Wesi Pemasangan Tungku Wesi manual

Aluminium melting furnace

 

Induction Aluminium smelter

Aluminium melting furnace with induction

 

Aluminium Melting Furnace