1600.C 1700.C tungku cuci kaca listrik listrik

Kategori: Tags: , , , , ,

Description

1600.C 1700.C Pabrik kompor tungku kaca listrik dan pemasok

-Electric Glass melting furnace -Suhu tinggi keramik leleh keramik ditrapake sacara wiyar kanggo pangembangan peralatan khusus lan Institut Riset ilmiah saka akademi lan universitas, laboratorium lan industri lan pertambangan keramik, metalurgi, industri kimia, mesin, elektronik, kaca, refraktor, pangembangan bahan anyar, bahan khusus, bangunan bahan, logam lan senyawa liyane leleh sinter, analisis bahan, produksi.

Tungku lebur iki biasane bisa ditrapake ing glasir keramik, keramik, kaca, enamel lan industri liyane ing laboratorium kanggo nyiapake, fluks kaca kanthi suhu sithik, enamel porselen lan agen penahan, uga bisa nyukupi kabutuhan perusahaan cilik kanggo produksi peralatan sing digunakake .

Data Technical

specifications
Kamar tungku Peleburan Kaca KSS-1700 (zona kerja batin) nggunakake serat bahan Morgan sing diimpor, kurang kapasitas panas, dadi panas kanthi cepet (nganti suhu sing ditemtokake butuh 45 menit), ngirit energi, nggunakake wadhah kualitas tinggi kanthi 1L, Kapasitas 3l, 5L, 10L, 20L. Klambi kanthi apik, nggunakake meteran suhu digital sing bisa diprogram kanthi digital, pemanasan suhu kanthi otomatis, pengawetan panas, pendinginan lan pangreksan suhu, nggunakake pemanas batang mollybdenum (MoSi2). Preferensi kontrol suhu yaiku 1 / -1 .C
model: KSS-1400, KSS-1600, KSS-1700 Kaca Melting Tungku
Templat: 0-1700.C
Max Temp: 1720.C
Bahan sing bisa dipigunakaké: AZS, mullite Zircon, corundum-mullite, silika sing dipasang.
Kapasitas crucible (Liter): 1L, 3L, 5L, 10L, 20L
Voltase AC: 220V.380V, 50Hz / 60Hz.
Tingkat pemanasan: 0 ~ 20 ° C / min (<10 ° C)
Akurasi Suhu: ± 1 ° C
Elemen pemanas: Batang molibdenum silikon (MoSi2)
Keseragaman lapangan suhu tungku: ± 1 C
Thermcouple: Jinis B
Struktur tungku: Kasus baja shell kaping pindho kanthi pendingin udara
Kontrol suhu: * Kontrol mikrokomputer PID, konstan otomatis

suhu, ganti rugi suhu cepet.

* 16 segmen sing bisa diprogram kanggo kontrol sing tepat

* Dibangun ing proteksi kanggo pasangan termal sing panas banget lan rusak.

* Panel kontrol digital sing gedhe kanggo operasi sing gampang.

 

Model ing ngisor iki uga bisa disesuaikan miturut syarat customer:

Model tungku  Temp Makarya Kapasitas sing bisa dilipat (liter) Ukuran tungku tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1400 0-1400 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 20L Φ265x310x400 mm
Model tungku Temp Makarya Kapasitas sing bisa dilipat (liter) Ukuran tungku tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1600 0-1600 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 20L Φ265x310x400 mm
Model tungku Temp Makarya Kapasitas sing bisa dilipat (liter) Ukuran tungku tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1700 0-1700 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 20L Φ265x310x400 mm